• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden die wij aanbieden staan hieronder vermeld. Alle door Motorkledingpoint vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Deze externe betaalmogelijkheden zijn alle voorzien van eigen beveiligheidscertificaten waardoor er garantie en zekerheid is  dat de betaling beveiligd wordt uitgevoerd. O.a. Ideal is beveiligd door Ogone en Multisafepay. Codering vindt plaats via het SSL-protocol.
Betalingsgegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Betalen met Ideal 
Ideal betalingen zijn veilig voor de consument en leverancier. Tijdens het betaalproces wordt u naar een beveiligde betaalomgeving geleidt. Hier kunt u uw bank selecteren en vervolgens uw betaling verrichten. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.

Betalen met Visa of Mastercard.
In de Motorkledingpoint webshop accepteren wij de Visa en Mastercard. Zodra u bij het afrekenen kiest voor betalen met uw creditcard wordt u doorgestuurd naar een extreme beveiligde HTTPS omgeving. Deze wordt verzorgd door Multisafepay. Uw creditcard wordt belast op het moment van levering.

Let op! Lenen kost geld.
Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?
Deze maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label  Mastercard SecureCode biedt ook Mastercard deze standaard aan. De 3D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw eigen veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van  uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigd.

Achteraf betalen in 3 stappen met Billink

Met Billink betaal je achteraf en alleen voor wat je wilt houden. Zo wordt online shoppen gemakkelijk en veilig.

Stap 1: Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

Stap 2: Jouw bestelling wordt geleverd. Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Dan volg je de gewone retourprocedure van de webwinkel.

Stap 3: Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Reageert de webshop niet op berichten rond de bestelling of de retourprocedure? Neem dan contact met ons op om gebruik te maken van de Billink Aankoopbescherming. Zo beschermt Billink altijd jouw aankoop. Billink, eerst zien dan betalen!

Sofort Banking
Sofort Banking behoort te de veiligste betaalsystemen op het internet doordat het invoeren van gegevens en codes uitlsuitend plaatst vindt in het beveiligde betalingsformulier  van SOFORT GmbH en niet bij de webshop. Er worden geen fraudegevoelige gegevens zoals logingegevens en bevestigingscodes voor internetbankieren opgeslagen. SofortGmbH stuurt de in uw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Uw vertrouwde gegevens en codes worden door Sofort niet opgeslagen maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan uw bank overgedragen.

Paypal 
PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al uw gegevens veilig en privé.
Als Paypal gebruiker heeft u de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken naar uw eigen PayPal account. Dit bedrag schrijft u over van uw bank- of girorekening naar uw PayPal account. Een andere mogelijkheid is het koppelen van een creditcard of bankrekening aan uw PayPal rekening. De service die PayPal biedt is geheel gratis en u heeft ten alle tijde de mogelijkheid om indien gewenst uw geld snel en eenvoudig weer terug te storten op uw eigen bankrekening.

Mister Cash
Bankcontact /Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING,Fintro,KBC,CBC, AXA en VDK spaarbank. Bent u klant van de deelnemende banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bankcontact/Mister Cash. U kunt uw aankoop direct betalen in een voor uw vertrouwde beveiligde bankomgeving.

Bij alle betaalmethoden is een beveiligde verbinding gegarandeerd!
Mocht u toch nog vragen hebben over onze aangeboden betaalmethoden neem dan contact op met onze klantenservice op tel nr. +31(0)653671533 

 

Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473