• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Ons Motorkledingpoint Team

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat. Daarom leek het ons een leuk idee dat jullie eens wat meer wisten over onze mensen.

Naam: Eva Sylvie Heezen -van der Pol
Functie: Eigenaresse

Goedendag! Mijn naam is Eva Sylvie Heezen- van der Pol, ik ben inmiddels eigenaresse van Motorkledingpoint. Mijn ouders hebben het bedrijf opgestart, maar ik heb al van jongs-af-aan mijn steentje bij gedragen. Toen ik 7 jaar was stond ik op de motorbeurs mijn eerste motorpakken te verkopen, zoals ze noemen.. ''met de paplepel in gegoten''. Ook naast mijn studie ben ik altijd druk geweest binnen de zaak, op dat moment kon je mij in de weekenden vinden op de locatie in Groessen en later in Beekbergen. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat ik volledig ben ingetreden binnen de zaak, ik ben namelijk in 2013 mede vennoot geworden en ben sindsdien langzaam uitgegroeid tot een duizendpoot binnen het bedrijf. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en vindt vooral de afwisseling erg fijn. Regelmatig ben ik ook nog op de werkvloer binnen de winkels te vinden, ik vind het belangrijk om het lijntje naar de klant maar ook naar het personeel kort te houden. Inmiddels ben ik ontzettend trots met wat wij als klein team neerzetten, stilzitten zit bij niemand van ons in het bloed en dat zorgt voor een mooi en hecht team!

Naam: Sylvia van der Pol
Functie: Vennoot

Ik ben Sylvia van der Pol en medevennoot bij Motorkledingpoint. Sinds 1990 ben ik al actief betrokken bij de zaak. Ik houd me tegenwoordig voornamelijk bezig achter de schermen en ben af en toe nog werkzaam in de winkel in Beekbergen. Het bezig zijn met het omschrijven van nieuwe producten en alles wat daarbij komt kijken in combinatie met af en toe klanten adviseren in onze shop is uitdagend en steeds weer vernieuwend. Ook al ben ik al 30 jaar betrokken bij de zaak, het verveelt nooit en er valt elke dag weer iets te leren. Tevreden klanten geven zoveel voldoening om dit nog jaren te kunnen voortzetten. Zelf je koers bepalen vind ik ook erg fijn en past ook goed bij mij.  Ondernemer zijn is soms erg lastig omdat je altijd "aan" staat en er daarom altijd mee bezig bent. Sinds onze dochter Eva de dagelijkse gang van zaken op zich heeft genomen komt er in dat opzicht wel wat meer ruimte, maar de betrokkenheid gaat nooit weg. Gelukkig zijn wij een familiebedrijf zodat je elkaar kan opvangen en ieder de taken kan uitvoeren die het best bij hen past. Daarbij vind ik het belangrijk dat ook onze personeelsleden zich welkom en in ons kringetje thuis voelen. Ik geloof in samenwerking en aandacht voor elkaar waardoor er een prettige werksfeer ontstaat en waarin ieder zich kan ontplooien met zijn eigen sterke punten binnen onze zaak. Deze uitstraling vind ik ook belangrijk omdat een prettige omgang met elkaar zich ook vertaald naar de klant.

Naam: Manon Hemme
Functie: Manager

Hoi! Mijn naam is Manon en ik ben sinds september 2020 als Manager werkzaam bij Motorkledingpoint. Je kunt mij vinden op onze locatie in Beekbergen, waar ik me vooral bezig houd met HR, marketing en sales. Hiernaast coach en begeleid ik mijn collega’s in hun persoonlijke ontwikkeling en bij het behalen van hun doelen. Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer en werk graag samen met mijn collega’s om onze targets te bereiken.
Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor de rijscholen en bedrijven waarmee wij samen werken. Vanuit mijn verleden binnen de uitzendbranche heb ik bij veel bedrijven in verschillende branches een kijkje in de keuken mogen nemen. Deze ervaring neem ik mee in de samenwerking met onze partners om elkaar op meerdere vlakken zo veel mogelijk te kunnen versterken en ondersteunen.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, kijk ik graag films, ben ik gek op zingen en muziek en tot slot een echte voetbalfanaat! 
Ben jij benieuwd naar een samenwerking? Bel of mail me gerust, dan kijk ik graag samen naar de mogelijkheden!

Naam: Jaimy 
Functie: 1e verkoopmedewerker
Locatie: Beekbergen, Beek en Donk & Tilburg

Hoi! Mijn naam is Jaimy. Sinds april 2018 werkzaam bij Motorkledingpoint. Inmiddels van All Round medewerker doorgestroomd naar 1e verkoopmedewerker. Ik ben daardoor ook op alle locaties te vinden. Verder houdt het in dat ik het vak verkopen mag leren aan onze nieuwe medewerkers en alles wat bij deze functie komt kijken. Het vak verkopen blijft voor mij het leukste wat er is! Daarom sta ik in de winkels met veel enthousiasme klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste motoroutfit. Passend zoals jij dat graag ziet!  Naast het werk is fotografie een van mijn passies die ik graag uitvoer. Maar tevens ook gebruik binnen de muren van Motorkledingpoint. Zie jij een afbeelding voorbij komen? Grote kans dat deze van mij af komt. Mocht ik nog wat vrije tijd over houden vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met mijn wielrenfiets, avondje gezelligheid of genieten van een tripje met de camper. Hopelijk binnenkort ook met de motor! Maar genoeg over mij. Graag help ik jullie verder met het vinden van de juiste artikelen. Tot in een van de winkels!

Naam: Martien van Dijk
Functie: Grafisch vormgever & verkoopmedewerker.
Locaties: Beekbergen, Beek en Donk, Tilburg

Ik ben Martien. 34 jaar en ik woon in Veenendaal. Met ervaring in de horeca en opleidingsachtergrond in de grafische sector zou je mij niet snel tussen de kledingrekken verwachten. Toch ben ik hier op mijn plaats. Elke dag is anders en ik werk in een sociale, flexibele omgeving wat ik het leukst vind om te doen. Daarnaast heb ik ook voldoende ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen. Bij Motorkledingpoint hou ik me niet alleen bezig met de verkoop maar ben ik de grafisch vormgever, het creatieve brein achter alle uitingen voor online en offline. Verder hou ik me bezig met de materialen en producten en verzorg verschillende trainingen binnen ons team over de gerichte productkennis. Inmiddels ben ik zelf ook bezig met mijn motorrijbewijs, hier kan ik ontzettend veel vreugde uithalen. Naast motoren hou ik van; tekenen/schilderen en fotografie. 

Naam: Bart van Bergeijk
Functie: Verkoopmedewerker
Locatie: Beek en Donk & Tilburg

Hoihoi, mijn naam is Bart. Sinds december 2020 ben ik verkoopmedewerker bij Motorkledingpoint en sta ik voornamelijk in Tilburg. Ik zou mijzelf omschrijven als gedreven, enthousiast, vol energie en geen opgever. ik help je graag met het vinden van de juiste kleding, helm of accessoires. Met passend advies. Eerst dacht ik dat het een ver van mijn bed show zou zijn, omdat ik nog nooit iets met motorkleding of überhaupt kleding heb gedaan. Maar met mijn detailhandel ervaring en goede uitleg van mijn collega’s kom ik een eind.  Zelf rijd ik nog geen motor maar hoop dat in de toekomst wel te gaan doen. Voor nu houd ik het nog bij mijn Mini Cooper waar ik zo veel mogelijk zelf aan doe. Nu weet je een beetje wie ik ben? Ik ben wel heel nieuwsgierig naar wie je bent en wat ik voor jou mag betekenen. Zie ik je snel in onze winkel?

 

Kom langs, maak hier een afspraak.
Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473