Ons Motorkledingpoint Team

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat. Daarom leek het ons een leuk idee dat jullie eens wat meer wisten over onze mensen.

Naam: Eva Sylvie Heezen -van der Pol
Functie: Vennoot
Locaties: Alle

Hee! Mijn naam is Eva Sylvie Heezen- van der Pol, ik ben een van de vennoten van Motorkledingpoint. Mijn ouders hebben het bedrijf opgestart, maar ik heb al van jongs-af-aan mijn steentje bij gedragen. Toen ik 7 jaar was stond ik op de motorbeurs mijn eerste motorpakken te verkopen, zoals ze noemen.. ''met de paplepel in gegoten''. Ook naast mijn studie ben ik altijd druk geweest binnen de zaak, op dat moment kon je mij in de weekenden vinden op de locatie in Groessen en later in Beekbergen. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat ik volledig ben ingetreden binnen de zaak, ik ben namelijk in 2013 mede vennoot geworden en ben sindsdien langzaam uitgegroeid tot een duizendpoot binnen het bedrijf. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en vindt vooral de afwisseling erg fijn. Regelmatig ben ik ook nog op de werkvloer binnen de winkels te vinden, hier haal ik het meeste plezier uit in mijn werk, het gewoon een op een in contact staan met de klant en zo op de juiste manier advies te kunnen geven over de kleding.

Naam: Sylvia van der Pol
Functie: Vennoot
Locatie: Beek en Donk

Ik ben Sylvia van der Pol en medevennoot bij Motorkledingpoint. Sinds 1990 ben ik al actief betrokken bij de zaak. Eerst 3 dagen werkzaam en de laatste jaren voltijd. Het verveelt nooit en het blijft altijd afwisselend. Het leukst vind ik zelf de beginnende motorrijder op weg te helpen en uitleg te geven welke mogelijkheden er zijn. Tevreden klanten geven zoveel voldoening om dit nog jaren te kunnen voortzetten. Zelf je koers bepalen vind ik ook erg fijn en past ook goed bij mij.  Ondernemer zijn vind ik soms ook erg lastig omdat er aan een eigen bedrijf ook altijd veel neventaken zijn die je niet altijd als vanzelfsprekend beheerst. Van huis uit ben ik wel een nieuwsgierig persoon die wel uitzoekt hoe de dingen werken en dat is een belangrijke eigenschap. Gelukkig zijn wij een familiebedrijf zodat je elkaar kan opvangen en ieder de taken kan uitvoeren die het best bij hen past. Daarbij vind ik het belangrijk dat ook onze personeelsleden zich welkom en in ons kringetje thuis voelen.  Ik geloof in samenwerking en aandacht voor elkaar waardoor er een prettige werksfeer ontstaat en waarin ieder zich kan ontplooien met zijn eigen sterke punten binnen onze zaak. Deze uitstraling vind ik ook belangrijk omdat een prettige omgang met elkaar zich ook vertaald naar de klant.

Naam: Martien van Dijk
Functie: Gewoon Martien
Locaties: Alle

Ik ben Martien. 30 jaar en ik woon in Veenendaal. Ik werk nu iets langer dan een jaar als full-time allrounder bij Motorkledingpoint. Met ervaring in de horeca en opleidingsachtergrond in de grafische sector zou je mij niet snel tussen de kledingrekken verwachten. Toch ben ik hier op mijn plaats. Elke dag is anders en ik werk in een sociale, flexibele omgeving wat ik het leukst vind om te doen. Daarnaast heb ik ook voldoende ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen. Naast motoren hou ik van; tekenen/schilderen, fotografie en digitaal ontwerp.

Naam: Jaimy 
Functie: 1e verkoopmedewerker
Locatie: Beekbergen, Beek en Donk & Tilburg

Hoi! Mijn naam is Jaimy. Sinds april 2018 werkzaam bij Motorkledingpoint. Inmiddels van All Round medewerker doorgestroomd naar 1e verkoopmedewerker. Ik ben daardoor ook op alle locaties te vinden. Verder houdt het in dat ik het vak verkopen mag leren aan onze nieuwe medewerkers en alles wat bij deze functie komt kijken. Het vak verkopen blijft voor mij het leukste wat er is! Daarom sta ik in de winkels met veel enthousiasme klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste motoroutfit. Passend zoals jij dat graag ziet!  Naast het werk is fotografie een van mijn passies die ik graag uitvoer. Maar tevens ook gebruik binnen de muren van Motorkledingpoint. Zie jij een afbeelding voorbij komen? Grote kans dat deze van mij af komt. Mocht ik nog wat vrije tijd over houden vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met mijn wielrenfiets, avondje gezelligheid of genieten van een tripje met de camper. Hopelijk binnenkort ook met de motor! Maar genoeg over mij. Graag help ik jullie verder met het vinden van de juiste artikelen. Tot in een van de winkels!