Ons Motorkledingpoint Team

Motorkledingpoint werkt met een klein hecht team, wij werken met elkaar en proberen elkaar te helpen om ons bedrijf tot een steeds hoger niveau te brengen waarin klantvriendelijkheid en advies bovenaan staat. Daarom leek het ons een leuk idee dat jullie eens wat meer wisten over onze mensen.

Naam: Eva Sylvie van der Pol
Functie: Vennoot
Locaties: Alle

Hee! Mijn naam is Eva Sylvie van der Pol, ik ben een van de vennoten van Motorkledingpoint. Mijn ouders hebben het bedrijf opgestart, maar ik heb al van jongs-af-aan mijn steentje bij gedragen. Toen ik 7 jaar was stond ik op de motorbeurs mijn eerste motorpakken te verkopen, zoals ze noemen.. ''met de paplepel in gegoten''. Ook naast mijn studie ben ik altijd druk geweest binnen de zaak, op dat moment kon je mij in de weekenden vinden op de locatie in Groessen en later in Beekbergen. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat ik volledig ben ingetreden binnen de zaak, ik ben namelijk in 2013 mede vennoot geworden en ben sindsdien langzaam uitgegroeid tot een duizendpoot binnen het bedrijf. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en vindt vooral de afwisseling erg fijn. Regelmatig ben ik ook nog op de werkvloer binnen de winkels te vinden, hier haal ik het meeste plezier uit in mijn werk, het gewoon een op een in contact staan met de klant en zo op de juiste manier advies te kunnen geven over de kleding.

 

 

Naam: Monique en Kees 
Functie: Team Soest
Locatie: Soest

Wij zijn Monique en Kees en sinds 2015 draaien wij Motorkledingpoint in Soest.
Wij zijn in 2008 onze motorzaak Bikecompany begonnen en om onze klanten het hele plaatje
te kunnen bieden zijn wij samenwerking aangegaan met Motorkledingpoint.
Onze hobby is ook ons beroep geworden. Mede daardoor kunnen wij onze klanten advies
geven uit ons hart. Wij vinden het leuk om de klanten de juiste informatie te geven zodat zij weten waarop ze kunnen letten als ze naar motorkleding op zoek gaan . Daarnaast staat gezelligheid ook hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het super als onze klanten blij en tevreden met hun aankopen zijn en zo volop kunnen genieten van het motorrijden.
We zien u graag terug bij Motorkledingpoint in Soest, de koffie staat klaar!

 

 

 

Naam: Louis van der Pol
Functie: Vennoot
Locaties: Beek en Donk, Tilburg & Oud-Turnhout

Mijn naam is Louis van der Pol, oprichter en nog steeds een van de vennoten van Motorkledingpoint. In 1990 ben ik een onderdelenzaak gestart in Beuningen samen met mijn vrouw. In 1994 was de zaak zo uitgebreid dat ik opzoek moest naar een groter pand. Dit vond ik in het centrum van Nijmegen. Langzaam,  door de jaren heen zijn wij met de zaak van koers veranderd en zijn we ons compleet gaan focussen op motorkleding. Een grote switch voor een onderdelenman, maar voor de toekomst bleek het voor ons de de juiste keuze. Mede omdat er steeds minder motorrijders daadwerkelijk aan hun motor sleutelen en het steeds moeilijker wordt hierin te bewegen. Motorkleding vind ik een leuk product waar ik mijn draai in kan vinden. Voor mij geldt hetzelfde als voor mijn medevennoten. Het contact met de klant vind ik ontzettend belangrijk. Door met de klant  in contact te blijven en te praten over ideeën en wensen van mensen leer je wat de klant belangrijk vind. Dit leer je niet door je te verschuilen achter je bureau. Daarom zijn wij allen te vinden op de werkvloer en houden wij de lijnen kort.

 

 

 

Naam: Sylvia van der Pol
Functie: Vennoot
Locatie: Beek en Donk

Ik ben Sylvia van der Pol en medevennoot bij Motorkledingpoint. Sinds 1990 ben ik al actief betrokken bij de zaak. Eerst 3 dagen werkzaam en de laatste jaren voltijd. Het verveelt nooit en het blijft altijd afwisselend. Het leukst vind ik zelf de beginnende motorrijder op weg te helpen en uitleg te geven welke mogelijkheden er zijn. Tevreden klanten geven zoveel voldoening om dit nog jaren te kunnen voortzetten. Zelf je koers bepalen vind ik ook erg fijn en past ook goed bij mij.  Ondernemer zijn vind ik soms ook erg lastig omdat er aan een eigen bedrijf ook altijd veel neventaken zijn die je niet altijd als vanzelfsprekend beheerst. Van huis uit ben ik wel een nieuwsgierig persoon die wel uitzoekt hoe de dingen werken en dat is een belangrijke eigenschap. Gelukkig zijn wij een familiebedrijf zodat je elkaar kan opvangen en ieder de taken kan uitvoeren die het best bij hen past. Daarbij vind ik het belangrijk dat ook onze personeelsleden zich welkom en in ons kringetje thuis voelen.  Ik geloof in samenwerking en aandacht voor elkaar waardoor er een prettige werksfeer ontstaat en waarin ieder zich kan ontplooien met zijn eigen sterke punten binnen onze zaak. Deze uitstraling vind ik ook belangrijk omdat een prettige omgang met elkaar zich ook vertaald naar de klant.

 

 

 

Naam: Martien van Dijk
Functie: Gewoon Martien
Locaties: Alle

Ik ben Martien. 30 jaar en ik woon in Veenendaal. Ik werk nu iets langer dan een jaar als full-time allrounder bij Motorkledingpoint. Met ervaring in de horeca en opleidingsachtergrond in de grafische sector zou je mij niet snel tussen de kledingrekken verwachten. Toch ben ik hier op mijn plaats. Elke dag is anders en ik werk in een sociale, flexibele omgeving wat ik het leukst vind om te doen. Daarnaast heb ik ook voldoende ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen. Naast motoren hou ik van; tekenen/schilderen, fotografie en digitaal ontwerp.

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Jaimy 
Functie: All Rounder
Locatie: Beekbergen & Beek en Donk

Hoi! Mijn naam is Jaimy. Sinds april 2018 werkzaam bij Motorkledingpoint. Hiermee ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan op een heel ander gebied. Mijn eerdere werkervaringen waren veelal in de damesmode. Maar je bent nooit te oud om eens wat anders te leren 😉 Naast het werken vind ik het leuk om erop uit te gaan met mijn camera, wielrennen, avondje gezelligheid of genieten van een tripje met de camper. Maar genoeg over mij! Graag help ik jullie verder met het vinden van de juiste artikelen. Tot in de winkel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Brian Wieggers
Functie: All Rounder
Locaties: Beekbergen &  Beek en Donk

Hallo, Ik ben Brian Wieggers, 27 jaar en sinds 1 april werkzaam voor Motorkledingpoint.
Februari 2019 ben ik gevraagd om te helpen op de motorbeurs in Utrecht. Allereerst was het de bedoeling dat ik de maandag mee ging met het opbouwen van de stand en vrijdag kwam helpen in de verkoop. Dit beviel zo goed dat ik ook de zaterdag en de zondag gevraagd werd voor de verkoop! Al van jongs af aan wilde ik graag in de winkel staan, om één op één met klanten bezig te zijn en daarom heb ik diverse opleidingen gedaan in de detailhandel. Wat ik ontzettend leuk aan het werk vind, is dat elke dag weer anders is en je mensen begeleidt en adviseert in het aanschaffen van de juiste producten. Wat mij het gelukkigst maakt aan dit vak is, als de klant geslaagd met een glimlach de winkel verlaat en je bedankt voor het assisteren in de zoektocht.

Graag help ik u in één van onze winkels met het vinden van de juiste outfit!

Tot snel!
Brian