Motor neus- en mondkappen

Motor neus- en mondkappen

In tegenstelling tot een automobilist heeft een biker echter veel meer te maken met weersomstandigheden. De ideale situatie voor de motorrijder is natuurlijk een lekker zonnetje en weinig wind. Daarnaast kun je ook last krijgen van stuifzand of opwaaiend stof. In deze situaties is het handig een motor neus- en mondkap te dragen. De neopreen motor neus-en mondkap zijn daar zeer geschikt voor. Neopreen heeft een waterafstotende werking zodat kou, wind, stof of zand geen probleem vormen als je een motor neus- en mondkap draagt. Ook de facemasks zijn doorluchtig waardoor je niet bang hoeft te zijn voor veel transpiratie. Verder zijn er motor neus en-mondkappen gemaakt van gebreide stoffen of van fleece.

De eenvoudigste motor neus-en mondkappen zijn natuurlijk de tube kolletjes. Deze zijn verkrijgbaar in onze winkels in diverse prints. Ze zijn gemaakt van heerlijk comfortabel katoen en in alle weersomstandigheden te dragen. De tube bestaat uit een koker van stretch stof die je in hoogte kan verstellen. Ze kunnen over de neus en zelfs over het hoofd gedragen worden. In de zomer worden ze meestal als halsdoek gebruikt waardoor de afsluiting van de motorjas net wat prettiger voelt. De meeste motorjassen zijn echter te laag in de hals om je tegen weersomstandigheden of insecten te beschermen.

Kortom, motor neus- en mondkappen zijn er in diverse designs en uitvoeringen. Er is er altijd wel een die bij je past. Meenemen is geen probleem. Ze passen altijd in de motorjas!


Mondkap Motorkledingpoint
€7,50
Mondkap Motorkledingpoint
Vanaf 1 december geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder een monkapplicht in openbare rui..