Motor regenbroek

Motor regenbroeken 

Motor regenbroeken voor regen en kou. 

Ben je net lekker aan het toeren, word je overvallen door een regenbui. Dat gebeurt nogal eens in ons landje. Een klein pakketje regenkleding mee voorkomt dan een hoop gedoe.

Motor regenbroeken zijn gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn flexibel en licht in het gewicht. Ze zijn meestal gemaakt van nylon achtige kunststoffen. Het grote voordeel van een motor regenbroek is dat deze makkelijker aan te trekken is. Een motor regenbroek trek je aan over de bestaande motorbroek. Ze zijn gemaakt van ademend waterdicht materiaal en beschermen je tegen regen en kou. Het is belangrijk dat je een motor regenbroek altijd over een goede beschermende motorbroek draagt omdat de motor regenbroek niet beschermd tegen een val.   

De motor regenbroek is ook te gebruiken als uw bestaande motorbroek niet meer waterdicht is. Belangrijk is dat u de regenbroek niet te strak koopt. U moet beseffen dat de broek over een andere broek heen gedragen wordt en dat daardoor de maat meestal veel groter moet zijn dan dat u normaal draagt. Combineer de regenbroek met een motor regenjas zodat u goed beschermd bent tegen de regen.  


Booster broek wet
€25,00
Booster broek wet
De Booster Wet is een motorbroek die speciaal is ontwikkeld om over de motorkleding heen te dragen a..
Furygan Rain Pant
€29,95
Furygan Rain Pant
Je kent het wel. Lekker een stukje op de motor of scooter aan het toeren en het begint te gieten. Of..
Regenbroek Bell APEX Zwart
€25,00
Regenbroek Bell APEX Zwart
De Bell van Apex is een regenbroek voor over de motorkleding heen. Deze regenbroek is waterdicht en..
Regenbroek Hiker Lookwell Zwart
€25,00
Regenbroek Hiker Lookwell Zwart
Lichtgewicht regenbroek, met elastiek in de taille en enkel verstelband Gemaakt van: gecoate Polytex..