Integraal helmen

Integraalhelmen 

Integraalhelmen meest veilig. 

Integraalhelmen zijn valhelmen die uit een stuk bestaan. Vanaf de jaren 70 werd de integraalhelm snel populair onder de motorrijders.  Deze integraalhelmen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. De meest voorkomende materialen zijn Polycarbonaat, Glasvezel en Carbon. Integraalhelmen zijn zeer populair bij motorrijders en zijn het veiligste op gebied van motorhelmen. Een helm uit 1 deel heeft een stevige massa en geen losse kinbak. Daarnaast geven integraalhelmen ook de minste windgeruis. Ze sluiten goed af waardoor er minder windgeruis optreedt. Veel integraalhelmen zijn voorzien van een zonnevizier. De pinlock bevestiging is ook niet meer weg te denken. Deze zorgt dat de helm niet meer beslaat en het beste zicht blijft  behouden. Deze helmen worden het meest gedragen door sportieve rijders. Persoonlijke voorkeur spreekt een belangrijke rol bij de keuze van een motorhelm.

Het belangrijkste bij alle helmen en dus ook bij de integraalhelm is de pasvorm. Deze moet goed om het hoofd sluiten, strak aan de zijkanten van het gezicht zitten en iets ruimte geven bij het voorhoofd. Te kleine helmen zorgen voor hoofdpijn en te grote helmen zijn niet veilig omdat deze te veel kunnen verschuiven tijdens een val. De juiste maat is dus essentieel! 

Bij Motorkledingpoint zullen de medewerkers controleren of de helm van uw wensen voor u geschikt is en bij uw hoofd past. 


Nolan N87 Rapid
€259,00
Nolan N87 Rapid
Nolan N87 Nolan heeft met deze opvolger van de N86 een gedegen en verbeterde versie weergegeven...
Nolan N87 Special
€209,00
Nolan N87 Special
Nolan heeft met deze opvolger van de N86 een gedegen en verbeterde versie weergegeven. De helm heeft..