OUTLET
TILBURG
Wegens Lockdown gesloten

Motorkledingdumpdag de outlet van Motorkledingpoint

Op de Ringbaan Oost 16 in Tilburg heeft Motorkledingpoint achter de gewone winkel een outlet ingericht! Hier zijn we 5 dagen in de week geopend. Dus wil je shoppen met grote kortingen? Kom dan  een kijkje nemen bij de Motorkledingdumpdagen van Motorkledingpoint. In onze outlet vind u alles op gebied van motorkleding voor een dumpdag prijs! Kortingen tot 80% op alle uitloopmodellen.

*Let erop, alles dat in de outlet gekocht wordt mag niet geruild worden.

NIEUW IN DE OUTLET

Wilt u de complete outlet collectie zien? Kom dan een kijkje nemen in onze outlet op de Ringbaan Oost 16 in Tilburg! Wij zijn 4 dagen in de week geopend!

Openingstijden outlet:

Dagen: Tijden:
Maandag 14 December Gesloten
Dinsdag 15 December Gesloten
Woensdag 16 December Gesloten
Donderdag 17 December Gesloten
Vrijdag  18 December Gesloten
Zaterdag 19 December Gesloten
Zondag 20 December Gesloten
Maandag 21 December Gesloten

 

 

*Vanwege het Corona virus hebben wij onze openingstijden verruimd. Dit om het aantal mensen te spreiden dat in onze winkel is. Wij zijn daarom 4 dagen geopend. Wij ontvangen u graag in onze winkel, maar houdt u alstublieft rekening met de 1,5 meter afstand en volg de adviezen op van onze adviseurs. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, wij gaan ervan uit dat u dat ook doet. Wij hopen dat we ondanks deze moeilijke tijd u toch veilig de weg op kunnen laten gaan. 

Stay Safe, Het Motorkledingpoint-team.