Rijscholen

Rijscholen in Corona-tijd

Beste rijschoolhouders,

Allereerst hopen wij dat allen van jullie in goede gezondheid zijn en willen wij zeggen dat we ontzettend blij zijn dat jullie als rijscholen het werk weer langzaam op mogen pakken. In deze corona tijd is alles een beetje anders en wij proberen daarbij met jullie mee te denken. Hoe doen we dat nu als je beschermende kleding aan moet hebben op de motor, maar je jouw cursisten ook moet beschermen tegen het coronavirus. Helmen en handschoenen delen wordt dan een lastige opgave!.

Gepersonaliseerde mogelijkheden

Motorkledingpoint heeft eindeloze mogelijkheden voor het maken van rijschool motorkleding. Dit kan uiteenlopen van hesjes tot complete pakken. Wilt u de mogelijkheden bespreken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kleding informatie

Wij van Motorkledingpoint leveren een kleding informatiepakket aan. Dit is in de vorm van een PDF die u aan uw klanten mee kan geven of kan mailen. Hierin leggen wij alles uit op het gebied van motorkleding, van casual tot sportief en alles wat daar tussen zit. Informatie over helmen, kleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Dus willen jullie de cursisten voorzien van informatie? Mail ons dan op rijschool@motorkledingpoint.nl en wij leveren dit kledinginformatie pakket gratis aan!

Benieuwd naar wat Motorkledingpoint nog meer voor u kan betekenen? of wilt u meer informatie over een van de bovenstaande opties? Mail dan naar rijschool@motorkledingpoint.nl