• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Rijscholen

Rijscholen in Corona-tijd

Beste rijschoolhouders,

Allereerst hopen wij dat allen van jullie in goede gezondheid zijn en willen wij zeggen dat we ontzettend blij zijn dat jullie als rijscholen het werk weer op mogen pakken. In deze corona tijd is alles een beetje anders en wij proberen daarbij met jullie mee te denken. Hoe doen we dat nu als je beschermende kleding aan moet hebben op de motor, maar je jouw cursisten ook moet beschermen tegen het coronavirus. Helmen en handschoenen delen wordt dan een lastige opgave!.

Gepersonaliseerde mogelijkheden

Motorkledingpoint heeft eindeloze mogelijkheden voor het maken van rijschool motorkleding. Dit kan uiteenlopen van hesjes tot complete pakken. Wilt je de mogelijkheden bespreken dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kleding informatie

Wij van Motorkledingpoint leveren een kleding informatiepakket aan. Dit is in de vorm van een PDF die je aan je klanten mee kan geven of kan mailen. Hierin leggen wij alles uit op het gebied van motorkleding, van casual tot sportief en alles wat daar tussen zit. Informatie over helmen, kleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Dus willen jullie de cursisten voorzien van informatie? Mail ons dan op rijschool@motorkledingpoint.nl en wij leveren dit kledinginformatie pakket gratis aan!

Benieuwd naar wat Motorkledingpoint nog meer voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over een van de bovenstaande opties? Mail dan naar rijschool@motorkledingpoint.nl

 

 

Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473