Vacatures

Vacature Tilburg

Als verkoopmedewerker bij Motorkledingpoint Tilburg breng je natuurlijk jouw passie voor motorrijden en motorkleding over op de klant. Als parttimer zul je bij ons vrijdag,zaterdag & zondag werken. Je werkzaamheden zullen bestaan uit de verkoop van motorkleding, kassaverkoop en het bijhouden van de winkel. Motorkledingpoint biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de detailhandel. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Motorkledingpoint

Motorkledingpoint is een van de grootste motorkledingbedrijven van Nederland, met 5 zaken zitten wij door het land verspreid en willen wij de gemoedelijkheid terugbrengen in de motorkledingwereld. Wij werken met een team waarin iedereen elkaar kan ondersteunen. Voor ontwikkeling is binnen ons bedrijf alle plaats. Wij zijn een klein team, bij ons ben je geen nummertje maar onderdeel van onze motorkledingpoint-familie. Spreekt dit jou aan? Kijk dan snel of je jezelf kan vinden in ons profiel!

Wat ga je doen?

 • Je bent het eerst aanspreekpunt voor klanten
 • Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel
 • Je adviseert de klanten over de juiste motorkleding, helmen en accessoires
 • Je draait kassa
 • Je hebt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een van de andere aspecten van Motorkledingpoint

Welke eigenschappen moet je bezitten:

 • Minimaal MBO werk en denkniveau 
 • Minimale leeftijd 18
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Nieuwsgierigheid binnen de verkoop branche
 • Probleemoplossend vermogen
 • Zelfstandig kunnen functioneren
 • Een team-player

Wij bieden:

 • 16-24 uur in de week inclusief zaterdag & zondag
 • Leuke en gezellige werksfeer
 • Een plek waar je op wordt genomen in het team
 • Een plek waar je kan leren en uitgroeien binnen het bedrijf

Solliciteren:

Herken u uwzelf in ons profiel, en lijkt het u leuk om bij ons te komen werken? Mail dan uw motivatie en C.V. naar eva@motorkledingpoint.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature Oud Turnhout

Als verkoopmedewerker bij Motorkledingpoint brengt u natuurlijk uw passie voor motorrijden en motorkleding over op de klant. Als part-timer zult u bij ons woensdag t/m zaterdag werken. Uw werkzaamheden zullen bestaan uit de verkoop van motorkleding, het verzorgen en inrichten van de winkel en het bijhouden van producten. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling. Iedereen die bij ons werkt heeft zijn of haar eigen intresses binnen andere aspecten van Motorkledingpoint. Dit kan van marketing tot ontwikkeling van nieuwe producten zijn. Samen willen wij Motorkledingpoint naar een hoger niveau brengen. Vind u het leuk om in een van de snelst groeiende motorzaken van de benelux te werken? Kijk dan snel of u zich kan vinden in ons profiel!

Motorkledingpoint

Motorkledingpoint is een van de grootste motorkledingbedrijven van de Benelux, met 5 zaken zitten wij door Nederland en Belgie verspreid en willen wij de gemoedelijkheid terug brengen in de motorkledingwereld. Wij werken met een team waarin iedereen elkaar kan ondersteunen. Voor ontwikkeling is binnen ons bedrijf alle plaats. Wij zijn een klein team, bij ons ben je geen nummertje maar onderdeel van onze motorkledingpoint-familie. Spreekt dit u aan? Kijk dan snel of u zich kan vinden in ons profiel!

Wat gaat u doen?

- U bent het eerst aanspreekpunt voor klanten
- U bent samen met uw collega's verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel.
- U adviseert de klanten over de juiste motorkleding, helmen en accessoires.
- U hebt de kans om uzelf te ontwikkelen binnen een van de andere aspecten van Motorkledingpoint.

Welke eigenschappen moet u bezitten:

- MBO werk en denkniveau
- Goede beheersing Nederlandse taal
- Nieuwsgierigheid binnen de verkoopbranche
- Affiniteit met motorrijden en/of motorkleding
- Probleemoplossend vermogen
- Zelfstandig kunnen functioneren
- Een teamplayer

Wij bieden:

- 24 - 32 uur in de week, inclusief zaterdag.
- Leuke en gezellige werksfeer
- Een plek waar je op wordt genomen in het team
- Een plek waar u kan leren en uitgroeien binnen het bedrijf
- Zelfstandig functioneren.

Solliciteren:

Herken u uwzelf in ons profiel, en lijkt het u leuk om bij ons te komen werken? Mail dan uw motivatie en C.V. naar eva@motorkledingpoint.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!