Beek en Donk

Motorkledingpoint Beek en Donk

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Beek en Donk.

Beek en Donk is de eerste locatie van Motorkledingpoint. Wij zijn hier gevestigd op het industrieterein. Beek en Donk is een klein plaatsje in de buurt van Helmond en Eindhoven. Dit leuke kleine plaatsje kent de echte brabantse gezelligheid, iets waar we bij Motorkledingpoint dol op zijn. De meeste van ons hebben de motor als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer op dat ding kan gaan zitten om of het gas eens goed open te trekken of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! 

Dat gevoel willen wij graag bij Motorkledingpoint vast houden. Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt! Wij hebben een uitgebreidde casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Fieldsheer.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 6en, waarvan 3 uit dezelfde familie. Vader Louis, moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Brian. Samen bestieren wij 3 locaties, en in Beek en Donk zijn we er 6 dagen in de week. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen. Daarin komt de brabantse gezelligheid dus goed van pas, een lolletje zo nu en dan moet dus kunnen!

Geen verkopers maar Adviseurs
Dit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, wij zijn geen verkopers! wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou opzoek naar kleding die het beste bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Beek en Donk of bij een van onze andere winkels!

 

Je vindt ons op het volgende adres:
Beekerheide 39
5741 HB Beek en Donk
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

Openingstijden
Maandag10.00 - 17.30 uur
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 17.30 uur
Donderdag10.00 - 17.30 uur
Vrijdag10.00 - 17.30 uur
Zaterdag10.00 - 17.30 uur
Zondag10.00 - 17.00 uur
Facebook pagina