• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Beek en Donk

Beekerheide 39
5741 HB Beek en Donk
Nederland
0492-465473

Route
 
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09.30 - 17.30 uur
Donderdag09.30 - 17.30 uur
Vrijdag09.30 - 17.30 uur
Zaterdag09.30 - 17.30 uur
Zondag10.00 - 17.00 uur

Motorkledingpoint Beek en Donk

Sinds kort hebben wij ook een outlet afdeling op onze locatie Beek en Donk!

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Beek en Donk.

Beek en Donk is de eerste locatie van Motorkledingpoint. Wij zijn hier gevestigd op het industrieterrein. Beek en Donk is een klein plaatsje in de buurt van Helmond en Eindhoven. Dit leuke kleine plaatsje kent de echte Brabantse gezelligheid, iets waar we bij Motorkledingpoint dol op zijn. De meesten van ons hebben motorrijden als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer op je motor kan gaan zitten om, of het gas eens goed open te trekken, of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! 

Dat gevoel willen wij graag bij Motorkledingpoint vasthouden. Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt!  Wij hebben een uitgebreide casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Garibaldi, Fieldsheer en Rusty Stitches.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 5en, waarvan 2 uit dezelfde familie. Moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Manon. Samen bestieren wij 3 locaties. In Beek en Donk zijn we 5 dagen in de week geopend. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen en proberen wij de klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de sfeer gezelligheid uitstraalt en dat de klant met een tevreden gevoel de zaak weer kan verlaten. 

Geen verkopers maar adviseurs
Dit is iets dat wij ontzettend belangrijk vinden. Wij zijn geen verkopers! Wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou op zoek naar kleding die het best bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Beek en Donk of bij een van onze andere winkels!

Je vindt ons op het volgende adres:
Beekerheide 39
5741 HB Beek en Donk
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

Facebook pagina
 
Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473