Beekbergen

Motorkledingpoint Beekbergen

Wegens de Lockdown zijn onze winkels gesloten, wel zijn wij bereikbaar via 0492-465473 of via onze livechat. Onze webshop loopt gewoon door! Bestel met 25% korting en gebruik code MKP25‚Äč

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Beekbergen.

Beekbergen is de centraal gelegen locatie van Motorkledingpoint. Waarom zal je jezelf misschien afvragen? Beekbergen ligt op de Veluwe, prachtig om te rijden, mooie tourtochten en leuke gezellige kroegjes en restaurantjes onderweg. De meeste van ons hebben de motor als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer op dat ding kan gaan zitten om of het gas eens goed open te trekken of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! Dus wil jij een mooie tourtocht maken kom naar de Veluwe, je kijkt je ogen uit. Daarnaast is het natuurlijk een bezoek brengen aan onze winkel wel een must ;) 

Motorkledingpoint is de ideale stop voor jouw motorkleding, waarom? Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt! Wij hebben een uitgebreidde casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Fieldsheer.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 6en, waarvan 3 uit dezelfde familie. Vader Louis, moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Manon. Samen bestieren wij 3 locaties, en in Beekbergen zijn we er 7 dagen in de week. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes erg kort zijn, en er bij vragen altijd snel een antwoord is. Voor ons is de gezelligheid in ons team een ontzettend belangrijke factor. We zien elkaar soms vaker dan onze partners dus een lolletje moeten we kunnen blijven maken!

Geen verkopers maar Adviseurs
Dit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, wij zijn geen verkopers! wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou opzoek naar kleding die het beste bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Beekbergen of bij een van onze andere winkels!

Je vindt ons op het volgende adres:
Dorpsstraat 72
7361 AW Beekbergen
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

 

Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Facebook pagina