• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Beekbergen

Dorpstraat 72
7361 AW Beekbergen
Nederland
0492-465473

Route
 
Openingstijden
Maandag10.00 - 17.00 uur
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag10.00 - 17.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 uur
Zondag11.00 - 17.00 uur

Motorkledingpoint Beekbergen

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Beekbergen.

Beekbergen is de centraal gelegen locatie van Motorkledingpoint. Waarom zal je jezelf misschien afvragen? Beekbergen ligt op de Veluwe, prachtig om te rijden, mooie tourtochten en leuke gezellige kroegjes en restaurantjes onderweg. De meesten van ons hebben de motor als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer op dat ding kan gaan zitten om of het gas eens goed open te trekken of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! Dus wil jij een mooie tourtocht maken? Kom naar de Veluwe, je kijkt je ogen uit. Daarnaast is het natuurlijk een bezoek brengen aan onze winkel wel een must ;) 

Motorkledingpoint is de ideale stop voor jouw motorkleding. Waarom? Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt! Wij hebben een uitgebreide casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Garibaldi, Fieldsheer en Rusty Stitches.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 5en, waarvan 2 uit dezelfde familie. Moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Manon. Samen bestieren wij 3 locaties, en in Beekbergen zijn we er 7 dagen in de week. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes erg kort zijn, en er bij vragen altijd snel een antwoord is. Voor ons is de gezelligheid in ons team een ontzettend belangrijke factor. We zien elkaar soms vaker dan onze partners dus een lolletje moeten we kunnen blijven maken!

Geen verkopers maar Adviseurs
Dit is iets dat wij ontzettend belangrijk vinden, wij zijn geen verkopers! Wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou op zoek naar kleding die het best bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Beekbergen of bij een van onze andere winkels!

Je vindt ons op het volgende adres:
Dorpsstraat 72
7361 AW Beekbergen
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

Facebook pagina
 
Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473