Tilburg

Motorkledingpoint Tilburg

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Tilburg.

Tilburg is de uitgebreidste locatie van Motorkledingpoint, waarom zal je jezelf misschien afvragen? In Tilburg hebben wij een winkel van Motorkledingpoint maar hebben we aan de achterkant van het pand de loods ingericht als outlet, de welbekende Motorkledingdumpdagen! Maar ook deze outlet is inmiddels uitgegroeid tot 6 dagen in de week geopend. Dus zelfs voor de kleinste budgetten is er bij ons in Tilburg wat te vinden.

De meeste van ons hebben de motor als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer op dat ding kan gaan zitten om of het gas eens goed open te trekken of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! 

Motorkledingpoint is de ideale stop voor jouw motorkleding, waarom? Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt! Wij hebben een uitgebreidde casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Fieldsheer.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 6en, waarvan 3 uit dezelfde familie. Vader Louis, moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Brian. Samen bestieren wij 3 locaties, en in Tilburg zijn we er 6 dagen in de week. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes erg kort zijn, en er bij vragen altijd snel een antwoord is. Voor ons is de gezelligheid in ons team een ontzettend belangrijke factor. Ons werk maakt een groot deel uit van ons leven, en dat moet leuk zijn!

Geen verkopers maar Adviseurs
Dit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, wij zijn geen verkopers! wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou opzoek naar kleding die het beste bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Tilburg of bij een van onze andere winkels!

Je vindt ons op het volgende adres:
Ringbaan Oost 16
5013 CA Tilburg
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

Openingstijden
Maandag10.00 - 17.30 uur
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 17.30 uur
Donderdag10.00 - 17.30 uur
Vrijdag10.00 - 17.30 uur
Zaterdag10.00 - 17.30 uur
Zondag10.00 - 17.00 uur
Facebook pagina