Tilburg

Motorkledingpoint Tilburg

Wegens de Lockdown zijn onze winkels gesloten, wel zijn wij bereikbaar via 0492-465473 of via onze livechat. Onze webshop loopt gewoon door! Bestel met 25% korting en gebruik code MKP25‚Äč

Hallo Motorrijders! Welkom op onze winkelpagina van Tilburg.

Tilburg is de grootste locatie van Motorkledingpoint. Waarom zal je jezelf misschien afvragen? In Tilburg is een vestiging van Motorkledingpoint. Ook hebben we aan de achterkant van het pand de loods ingericht als outlet, de welbekende Motorkledingdumpdagen!  Samen hebben we een ruime collectie voor de motorrijder. De outlet is 5 dagen in de week geopend. Dus zelfs voor de kleinste budgetten is er bij ons in Tilburg wat te vinden.

De meeste van ons hebben de motor als hobby, passie of vrijetijdsbesteding. De motor is zelden alleen maar een vervoersmiddel. Je voelt je vrij als je met het mooie weer eindelijk weer lekker kan rijden. Om het gas eens goed open te trekken of gewoon een heerlijk ritje te maken. Kortom, your bike is a way of life! 

Motorkledingpoint is de ideale stop voor jouw motorkleding, waarom? Bij ons vind je niet de grootste dure merken, maar gewoon de spullen die jij nodig hebt! Wij hebben een uitgebreide casual lijn, voor dat heerlijke ritje, maar ook geweldig mooie pakken om het hele seizoen mee door te kunnen rijden. Is het dan zo dat wij helemaal geen merken voeren? Nee natuurlijk niet, een kleine greep uit de merken die wij voeren zijn: Nolan, HJC, Macna, Lookwell, LS2, APEX, Garibaldi en Fieldsheer.

Het team waarmee wij werken bij Motorkledingpoint is klein. Op dit moment zijn wij met z'n 6en, waarvan 3 uit dezelfde familie. Vader Louis, moeder Sylvia en dochter Eva, daarnaast hebben wij drie toppers in dienst Martien, Jaimy en Manon. Samen bestieren wij 3 locaties. In Tilburg zijn we er 6 dagen in de week. Dat je bij ons dus eigenlijk altijd dezelfde gezichten ziet is niet heel vreemd. Omdat wij met een klein team zijn, werken wij nauw met elkaar samen. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes erg kort zijn, en er bij vragen altijd snel een antwoord is. Voor ons is de gezelligheid in ons team een ontzettend belangrijke factor. Ons werk maakt een groot deel uit van ons leven, en dat moet leuk zijn!

Geen verkopers maar Adviseurs
Dit is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, wij zijn geen verkopers! wij zijn adviseurs. Motorkleding is jouw veiligheid, dit moet goed zijn. Wij gaan samen met jou opzoek naar kleding die het beste bij jou past in veiligheid, in pasvorm en in stijl. 

Wil jij jouw motoroutfit uitbreiden of ben je gewoon benieuwd naar onze winkel? Dan zien wij jou graag terug in Tilburg of bij een van onze andere winkels!

Je vindt ons op het volgende adres:
Ringbaan Oost 16
5013 CA Tilburg
0492-465473
info@motorkledingpoint.nl

 

Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Facebook pagina